Fike Räjähdyspaneelit

Fiken luovat paineenpoiston ja liekittömän paineenpoiston ratkaisut takaavat luotettavan suojan. Täyden mittakaavan testit ja jatkuva tutkimustyö on auttanut Fikeä kehittämään räjähdyspaneeleihin ihanteellisen purkualueen, laajemman kokovalikoiman sekä tarkat murtopaineet. Paneeleilla on monia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten integroidut rungot, erikoismateriaalit, suojakuoret ja useat erilaiset erikoissovellukset. Tarjoamme laajat seurantamahdollisuudet. Henkilöstö saa välittömästi varoituksen ja ehtii säätämään prosessia ajoissa.

Tutustu tuotteeseen

Fike Passiivinen eristäminen

Fike ValvEx-passiivinen sulkuventtiili estää räjähdyksen etenemisen putkistoa pitkin prosessiin. ValvEx on erityisesti suuniteltu räjähdyksen passiiviseen eristämiseen. Se takaa suojan mahdollisimman pienillä ylläpitokustannuksilla.

Fike I-Flex semi-active on ohjattu sulkuventtiili. Se ei vaadi monimutkaista ohjausta, eikä useita tunnistimia liekkien, kipinöiden ja paineen eristämiseen. I-Flex on mekaaninen ja se voidaan nollata kaukokäytöllä. Se onkin helposti yhdistettävissä toimimaan prosessiventtiilien kanssa.

Fiken mekaaniset tai kemialliset sulut yhdistettynä Fike EPACO-ohjaus- ja tunnistusjärjestelmään takaa tehokkaan suojan räjähdyksen leviämiselle molempiin suuntiin.

Tutustu tuotteeseen