Fike on ollut jo vuodesta 1945 lähtien murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken murtokalvot täyttävät kansainväliset standardit. Kaikki murtokalvot ovat suunniteltu vastaamaan teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asetut vaatimukset. Murtokalvot ovat paineastioihin ja prosessilaitteisiin asennettavia turvalaitteita, jotka antavat suojan yli- ja alipainetta vastaan. Fiken tuotteilla voidaan vähentää kustannuksia, tehostaa tuottavuutta ja turvaamaan valmistusprosessit. Murtokalvot ovat turvalaitteita, jotka toimivat varmasti ja nopeasti niille asetetussa murtumispaineessa. Murtokalvot valmistetaan aina asiakaskohtaisesti ja niiden oikea toiminta varmistetaan testaamalla jokaisesta valmistuserästä tietty valmistusstandardin mukainen määrä.

Fiken murtokalvojen sovelluskohteita ovat mm.

- Prosessiputkistot

- Korkeapainesovellukset (turbiinit, höyrylinjat, kompressorit)

- Autoklaavit

- Reaktorit

- Paineastiat

- Kryogeeniset varastosäiliöt ja LNG sovellutukset

- Kemianteollisuuden säiliöt ja tankit

- Elintarviketeollisuuden säiliöt ja fermentorit

- Erottimet

- Lämmönsiirtimet

- Höyrylauhduttimet

- Varoventtiilin alla suojana likaantumista ja korroosiota vastaan

- Pumput

- Tislauskolonnit

- Höyrykattilat ja lieriöt

- Soihdut ja poltinsovellutukset

- Kuljetus- ja annostelusäiliöt

- Alipainesovellukset

- Offshore sovellukset

Kun sovelluksesi tarvitsee yksilöllistä suunnittelua, autamme mielellämme. Kokoamme tarvittavat lähtötiedot ja kokeneet suunnittelijamme ja maailmanlaajuinen tekninen osaaminen takaavat onnistuneen ja turvallisen lopputuloksen. Kriittiset tekijät, kuten murtopaine, väliaine, murtolämpötila, virtausmäärä, painevaihtelut sekä materiaalivaatimukset tutkitaan ja näiden perusteella suunnitellaan teille soveltuva ja turvallinen ratkaisu.

Fiken murtokalvojen laaja pidikevalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla varmistetaan murtokalvon oikeanlainen sopivuus juuri teidän sovellukseen.

Ota yhteyttä myyjiimme

Joonas Saario

Myynti