Fike on ollut jo vuodesta 1945 lähtien murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken murtokalvot täyttävät kansainväliset standardit. Kaikki murtokalvot ovat suunniteltu vastaamaan teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asetut vaatimukset. Murtokalvot ovat paineastioihin ja prosessilaitteisiin asennettavia turvalaitteita, jotka antavat suojan yli- ja alipainetta vastaan. Fiken tuotteilla voidaan vähentää kustannuksia, tehostaa tuottavuutta ja turvaamaan valmistusprosessit. Murtokalvot ovat turvalaitteita, jotka toimivat varmasti ja nopeasti niille asetetussa murtumispaineessa. Murtokalvot valmistetaan aina asiakaskohtaisesti ja niiden oikea toiminta varmistetaan testaamalla jokaisesta valmistuserästä tietty valmistusstandardin mukainen määrä.

Fiken murtokalvoilla suojaat myös kalliit varoventtiilit kustannustehokkaasti sekä pidennät niiden huoltoväliä huomattavasti. Murtokalvo suojelee kallista varoventtiiliä korroosiolta, tukkeumilta sekä polymerisaatiolta. Murtokalvolla et ainoastaan suojaa venttiiliä vaan vähennät myös päästöjä, sillä murtokalvo on täysin kuplatiivis.

Kun sovelluksesi tarvitsee yksilöllistä suunnittelua, autamme mielellämme. Kokoamme tarvittavat lähtötiedot ja kokeneet suunnittelijat ja maailmanlaajuinen tekninen osaaminen takaa onnistuneen lopputuloksen. Kriittiset tekijät, kuten murtopaine, väliaine, lämpötila, vuotovaatimukset sekä materiaalivaatimukset tutkitaan ja näiden perusteella suunnitellaan teille soveltuva turvallinen ratkaisu.

Fiken murtokalvojen laaja pidikevalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla varmistetaan murtokalvon oikeanlainen sopivuus juuri teidän sovellukseen.

Ota yhteyttä myyjiimme

Tapani Aaltonen

Myynti

Joonas Saario

Myynti