Fike Murtokalvot

Jo vuodesta 1945 Fike on ollut murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Tuotteet ovat suuniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asettamat vaatimukset. Fike-tuotteilla vähennetään kustannuksia ja tehostetaan tuottavuutta turvaamalla valmistusprosessit sekä suojaamalla varoventtiilejä.

FIKE murtokalvomallit ovat; AXIUS, ATLAS, SRL, SRX, HOV, AD, POLY-SD, SCRD-FSR, P/CPV.

Tutustu tuotteeseen

Fike Hygieeniset murtokalvot

Jo vuodesta 1945 Fike on ollut murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Tuotteet ovat suuniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asettamat vaatimukset. Fike-tuotteilla vähennetään kustannuksia ja tehostetaan tuottavuutta turvaamalla valmistusprosessit sekä suojaamalla varoventtiilejä. Hygieeniset murtokalvot täyttävät SIP/CIP vaatimukset ja ovat yleisesti käytetty elintarvike, - lääke, ja bioteknologioateollisuudessa.

 

Tutustu tuotteeseen

Fike pidikkeet

Fike murtokalvojen pidikevalikoima tarjoaa useita vaihotehtoja, joilla varmistetaan sopivuus juuri sinun sovellukseen/prosessiin. Jotkut murtokalvot vaativat erityisen pidikkeen, mutta monet kalvot voidaan asentaa usealla eri tavalla.

Fike pidikemallit ovat; GI-pidike, esikiristettävä pidike, kertakäyttöiset pidikkeet, T-pidike korkeille viskositeeteille.

Tutustu tuotteeseen