Tecalemit Flow Oy

uu

 

Tecalemit Flow Oy:n tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet.

Venttiiliyksikön valikoima kattaa prosessiteollisuuden venttiileitä, kuten käsi-, automaatio-, säätö- ja moottoriventtiilit.

Prosessiautomaation kenttälaite- ja instrumentointiyksikkö toimii mittausteknisten sovellusten asiantuntijana, joka toimittaa laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin.

Kenttälaiteosaston yhteydessä toimii myös tyhjiötekniikan yksikkö, josta löytyvät tuotteet, palvelut ja ratkaisut tyhjiötekniikan vaatimuksiin niin teollisuuden, tutkimuksen kuin tuotekehityksenkin aloille.

Vesitekniikan yksikkömme kattaa venttiileiden, patoluukkujen ja instrumentoinnin lisäksi myös laajan valikoiman prosessilaitteita kuten sekoittimet, ilmaisimet, lämmönvaihtimet ja mekaanisen käsittelyn laitteet.

Näiden tuotealueiden yhdistämisellä voimme tarjota asiakkaillemme entistä suurempia kokonaisuuksia ja täten toimia kokonaisvaltaisena toimittajana ja yhteistyökumppanina. Toimintaamme kuuluu myynnin ja markkinoinnin lisäksi tekninen palvelu, joka vastaa laitteiden käyttöönotosta, koulutuksesta, asennuksista ja huollosta.

Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat. Laajennamme ja ylläpidämme jatkuvasti kilpailukykyistä tuotevalikoimaa ja osaamistamme läheisessä yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa.

Markkina-alueemme on Suomi. Osallistumme myös Suomessa toimivien urakoitsijoiden vientiprojekteihin. Tuotteet myydään suoraan käyttäjille, OEM-asiakkaille, konepajoille sekä insinööri- ja suunnittelutoimistoille. Lisäksi käytämme hyväksemme laajaa jälleenmyyntiverkostoa tuotteissa, jotka soveltuvat siihen.

Asiakaslehti

lehti

Tecaflown laatu- ja ympäristösertifikaatti on uusittu

Tecalemit Flow Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 mukainen sertifikaatti

(alkuperäiset on myönnetty 14.3.1995 ja 18.11.1999).

Noudatamme Teknisen Kaupan liiton yleisiä myyntiehtoja

Tilaajavastuu.fi

Kuulumme tilaajavastuu.fi palveluun Voit tarkistaa tietomme tilaajavastuu.fi linkistä