Stafsjö WB14E

Lug versio, voidaan käyttää myös päätyventtiilinä ilman irtolaippaa.

Kirkas runko 1.4408

koko DN80-DN600

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö WB12

Nelinmutoinen asennuslaippa

koko DN150-DN200

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö WB11

Tarkempi tuotekuvaus datalehti.

koko DN50-DN300

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö WB14

Lug versio, voidaan käyttää myös päätyventtiilinä ilman irtolaippaa.

koko DN50-DN600

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö SLV

Stafsjön SLV ja SLF Levyluistiventtiilit soveltuvat erityisen hyvin käyttökohteisiin jossa virtaavassa nesteessä on erityisen paljon hankaavia kiintoaineita sekä haasteelliseen lietteeseen. Käyttökohteisiin missä  toiminnan luotettavuus ja alhaiset elinkaarikustannukset korostuvat. SLV on Lug versio ja SLF on täyslaipallinen versio.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö MV

Stafsjön MV-levyluistiventtiiliä voidaan käyttää monenlaisissa prosesseissa sekä kuivissa että märissä väliaineissa. Jopa 7 prosentin kiintoainepitoisuuksissa normaaliversiona sekä erikoisversiot tätäkin korkeammilla kiintoainepitoisuuksilla. Tyypillisiä virtaavia aineita biomassa, lietteet, selluloosa, kemikaalit, vesi, tuhka, erilaiset kiintoaineet/rakeet ja jätevedet sekä näiden seokset.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö HG

Stafsjön HG levyluisti Venttiileillä on erinomaiset virtausominaisuudet ja ne antaa kaksisuuntaisen tiukan tiivisteen. Venttiili on varustettu läpimenevillä "O" -portilla, mikä varmistaa todella turvallisen ja luotettavan staattisen ja erittäin keskitetyn materiaalin sulkemisen.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö HX

Stafsjön HX levyluistiventtiili on korkeapaineventtiili vaativiin kohteisiin. Erinomaiset virtausominaisuudet ja tiiveys virtaussuunnasta riippumatta. Venttiili on varustettu läpimenevällä luistilla, joka varmistaa luotettavan ja tiiviin sulkeutumisen vaativissakin olosuhteissa. Lisäsi venttiilissä on vakiona yhteet huuhtelulle, jotka lisäävät mahdollisia käyttökohteita. Nämä kaikki ominaisuudet yhdessä korkean paineluokan kanssa tekevät venttiilistä varman ja luotettavan vaativissakin käyttökohteissa, joissa voi olla myös korkea kiintoainepitoisuus.

Tutustu tuotteeseen