Elmac FAB venttiili

Elmacin patentoima FAB Valve -sarja on integroinut liekinestimen sekä yli- ja alipaineventtiilin samaan kokonaisuuteen.

Nämä FAB venttiilit ovat suunniteltu suojaamaan säiliöitä ja prosessilaitteita liialliselta ylipaineelta, vakuumilta sekä liekeiltä.

Tuote toimii yhdistettynä linjan päässä yli- ja alipaineventtiilinä sekä liekinsammuttimena. Ylipaineventtiili estää höyryhäviöt määritettyyn asetettuun paineeseen asti ja varmistaa luotettavan suojan liialliselta ylipaineelta. Alipaineventtiili estää ilman pääsyn määritettyyn vakuumipaineeseen ja varmistaa luotettavan suojan liian suurelta alipaineelta. Liekinsammutuselementti suojaa laitetta liekeiltä ja niiden etenemiseltä.

Liekinsammutuselementin kanavan mitat on optimoitu syttymissuojaksi, mutta samalla huolehtien vähäisistä huoltovaatimuksista ja maksimaalisesta virtaustehosta. Ulkoisen syttymisen sattuessa liekinsammutin estää liekin siirtymisen putkistoon ja säiliöihin. FAB Valve -sarjan ainutlaatuinen toimintamalli mahdollistaa liekinsammutuselementin itsestään tyhjenemisen. Tämä mahdollistaa silmämääräisen tarkastuksen ja varmistaa elementin minimaalisen tukkeutumisen normaaleissa käyttöolosuhteissa.

FAB sarjan venttiilit ovat testattu EN ISO 16852 -standardin mukaisesti ja hyväksytty ATEX-direktiivin 2014/34 / EU mukaisesti.

FAB venttiilit ovat ATEX-sertifioitu räjähdysryhmien IIA1, IIA, IIB1, IIB2 ja IIB3 kaasuille.

Saatavissa kokoluokat DN 50-300 PN ja ABSI laipoin. Materiaalivaihtoehdot hiiliteräs ja haponkestäväteräs. Muut materiaalivaihtoehdot kysyttäessä.

Ota yhteyttä myyjiimme

Joonas Saario

Myynti