Fike dual flap eristysventtiili

Käyttämällä Fiken DFI eristysventtiiliä voidaan välttää putkilinjan uudistustarvetta, koska se voidaan asentaa lähes kaikkiin putkiston geometrioihin. DFI Eristysventtiili on suunniteltu toimimaan vaaka- että pystyputkissa sekä lähellä mutkia. Voidaan asentaa entistä lähemmäksi suojattavaa kohdetta kuin edelliset eristysventtiilit, sen nopeasti sulkeutuvan ja kevyen kaksoisläpän ansiosta. Venttiili on saatavana kokoon DN800 asti.

Tutustu tuotteeseen

Fike Passiivinen eristäminen

Fike ValvEx-passiivinen sulkuventtiili estää räjähdyksen etenemisen putkistoa pitkin prosessiin sisääntulopuolella. ValvEx on erityisesti suuniteltu räjähdyksen passiiviseen eristämiseen. Se takaa suojan mahdollisimman pienillä ylläpitokustannuksilla.

Ventex uimuriventtiili estää räjähdyksen etenemisen putkistoa pitkin prosessiin sisään- ja ulostuloputkistossa

Tutustu tuotteeseen

Fike Räjähdyspaneelit

Fiken Räjähdyspaneelit ja liekittömän paineenpoisto ratkaisut takaavat luotettavan suojan. Täyden mittakaavan testit ja jatkuva tutkimustyö on auttanut Fikeä kehittämään räjähdyspaneeleihin ihanteellisen purkualueen, laajemman kokovalikoiman sekä tarkat murtopaineet. Paneeleilla on monia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten integroidut rungot, erikoismateriaalit, suojakuoret ja useat erilaiset erikoissovellukset.

Tutustu tuotteeseen

Fike Aktiivinen eristäminen

Räjähdyksen eristäminen voidaan jakaa passiiviseen ja aktiiviseen eristämiseen. Aktiivisessa räjähdyksen eristämisessä käytetään Fiken Fast Acting Valvea tai kemiallista eristyssäiliötä SRD. Aktiivinen järjestelmä reagoi räjähdykseen paine- tai optisella anturilla ja Epaco ohjausyksikkö aktivoi määrätylle etäisyydelle putkistoon asennetun FAV venttiilin tai SRD eristyssäiliön. Näin voidaan taata tehokas suoja räjähdyksen leviämiselle.

Tutustu tuotteeseen

Fike Tukahduttaminen

Fike on johtava pölyjen tukahdutusjärjestelmien valmistaja. Järjestelmät kattavat kaikki pölyluokat, kaasut ja niiden yhdistelmät. Nykyaikaiset typpikaasulla paineistetut tukahdutussäiliöt vapauttavat tukahdutusaineen suojattavaan kohteeseen. Tukahdutusaineen ja aktivointi panoksen käyttöikä on 10 vuotta. Patentoitu säiliö ja suutin eivät rajoita tukahdutusaineen virtausta, sammuttaa räjähdyksen tehokkaasti sekä nopeasti ja minimoi paineen kasvun prosessissa. Säiliössä ei ole liikkuvia osia, eikä kulumiselle alttiita kohtia. Yksinkertainen rakenne varmistaa varman toiminnan. Fike tarjoaa myös erikoisvalmisteisia säiliöitä sekä hygieniaa vaativille kohteille erilaisia tukahdutusaineita.

Tutustu tuotteeseen

Fike pidikkeet

Fike murtokalvojen pidikevalikoima tarjoaa useita vaihotehtoja, joilla varmistetaan sopivuus juuri sinun sovellukseen/prosessiin. Jotkut murtokalvot vaativat erityisen pidikkeen, mutta monet kalvot voidaan asentaa usealla eri tavalla.

Fike pidikemallit ovat; GI-pidike, esikiristettävä pidike, kertakäyttöiset pidikkeet, T-pidike korkeille viskositeeteille.

Tutustu tuotteeseen

Fike Hygieeniset murtokalvot

Jo vuodesta 1945 Fike on ollut murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Tuotteet ovat suuniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asettamat vaatimukset. Fike-tuotteilla vähennetään kustannuksia ja tehostetaan tuottavuutta turvaamalla valmistusprosessit sekä suojaamalla varoventtiilejä. Hygieeniset murtokalvot täyttävät SIP/CIP vaatimukset ja ovat yleisesti käytetty elintarvike, - lääke, ja bioteknologioateollisuudessa.

 

Tutustu tuotteeseen

Fike Murtokalvot

Jo vuodesta 1945 Fike on ollut murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Tuotteet ovat suuniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asettamat vaatimukset. Fike-tuotteilla vähennetään kustannuksia ja tehostetaan tuottavuutta turvaamalla valmistusprosessit sekä suojaamalla varoventtiilejä.

FIKE murtokalvomallit ovat; AXIUS, ATLAS, SRL, SRX, HOV, AD, POLY-SD, SCRD-FSR, P/CPV.

Tutustu tuotteeseen