Fiken murtokalvojen laaja pidikevalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla varmistetaan murtokalvon oikeanlainen sopivuus juuri teidän sovellukseen.

Fike pidikemallit ovat; GI, XLO, XLO-Low, BT, esikiristettävä pidike, kertakäyttöiset pidikkeet, T-pidike korkeille viskositeeteille.

Fike Murtokalvot

Jo vuodesta 1945 Fike on ollut murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Tuotteet ovat suuniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asettamat vaatimukset. Fike-tuotteilla vähennetään kustannuksia ja tehostetaan tuottavuutta turvaamalla valmistusprosessit sekä suojaamalla varoventtiilejä.

FIKE murtokalvomallit ovat; AXIUS, ATLAS, SRL, SRX, HOV, AD, POLY-SD, SCRD-FSR, P/CPV.

Tutustu tuotteeseen

Fike Hygieeniset murtokalvot

Jo vuodesta 1945 Fike on ollut murtokalvojen johtava valmistaja. Fiken tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Tuotteet ovat suuniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden tehokkuudelle, luotettavuudelle sekä laadulle asettamat vaatimukset. Fike-tuotteilla vähennetään kustannuksia ja tehostetaan tuottavuutta turvaamalla valmistusprosessit sekä suojaamalla varoventtiilejä. Hygieeniset murtokalvot täyttävät SIP/CIP vaatimukset ja ovat yleisesti käytetty elintarvike, - lääke, ja bioteknologioateollisuudessa.

 

Tutustu tuotteeseen

Ota yhteyttä myyjiimme

Joonas Saario

Myynti