Stafsjö WB

Nämä venttiilit ovat kaikki kaksisuuntaisia, joten ne voidaan asentaa putkijärjestelmiin paineen suunnasta riippumatta. Erinomaiset virtausominaisuudet tekevät niistä sopivia nesteille, lietteelle ja nesteille joissa on kiinteitä aineita suspensioissa, kuten vesi, jätevesi ja biomassa.

Tutustu valikoimaan

Stafsjö MV

Stafsjön MV-levyluistiventtiiliä voidaan käyttää monenlaisissa prosesseissa sekä kuivissa että märissä väliaineissa. Jopa 7 prosentin kiintoainepitoisuuksissa normaaliversiona sekä erikoisversiot tätäkin korkeammilla kiintoainepitoisuuksilla. Tyypillisiä virtaavia aineita biomassa, lietteet, selluloosa, kemikaalit, vesi, tuhka, erilaiset kiintoaineet/rakeet ja jätevedet sekä näiden seokset.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö HG

Stafsjön HG levyluisti Venttiileillä on erinomaiset virtausominaisuudet ja ne antaa kaksisuuntaisen tiukan tiivisteen. Venttiili on varustettu läpimenevillä "O" -portilla, mikä varmistaa todella turvallisen ja luotettavan staattisen ja erittäin keskitetyn materiaalin sulkemisen.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö SLV

Stafsjön SLV ja SLF Levyluistiventtiilit soveltuvat erityisen hyvin käyttökohteisiin jossa virtaavassa nesteessä on erityisen paljon hankaavia kiintoaineita sekä haasteelliseen lietteeseen. Käyttökohteisiin missä  toiminnan luotettavuus ja alhaiset elinkaarikustannukset korostuvat. SLV on Lug versio ja SLF on täyslaipallinen versio.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö HX

Stafsjön HX levyluistiventtiili on korkeapaineventtiili vaativiin kohteisiin. Erinomaiset virtausominaisuudet ja tiiveys virtaussuunnasta riippumatta. Venttiili on varustettu läpimenevällä luistilla, joka varmistaa luotettavan ja tiiviin sulkeutumisen vaativissakin olosuhteissa. Lisäsi venttiilissä on vakiona yhteet huuhtelulle, jotka lisäävät mahdollisia käyttökohteita. Nämä kaikki ominaisuudet yhdessä korkean paineluokan kanssa tekevät venttiilistä varman ja luotettavan vaativissakin käyttökohteissa, joissa voi olla myös korkea kiintoainepitoisuus.

Tutustu tuotteeseen