Fike Räjähdyspaneelit

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Räjähdyspaneelit ovat suunniteltu räjähdyspaineen kevennykseen, jonka avulla räjähdyksen paine vapautetaan suojatusta laitteesta. Kun paneelin avauspaine ylitetään, riittävän suuri alue paneelista aukeaa ja purkaa paineen ulos. Räjähdyspaine kevenee hallitusti ilman laitteiden vioittumista. Fiken räjähdyspaneeleihin on myös saatavissa murtumisen ilmaisin, jonka tieto voidaan kytkeä asiakkaan valvontajärjestelmään. Täyden mittakaavan testit ja jatkuva tutkimustyö on auttanut Fikeä kehittämään räjähdyspaneeleihin ihanteellisen purkualueen, laajimman kokovalikoiman sekä tarkat murtopaineet. Fiken paneeleilla on monia edistyksellisiä lisäominaisuuksia, kuten integroitukaulus, erikoismateriaalit ja sääsuojat.

Jos räjähdyspaine voidaan johtaa ulos rakennuksesta tai tarpeeksi suurelle turvavyöhykkeelle, räjähdyspaineen kevennyspaneelia voidaan käyttää sellaisenaan. Turvavyöhykkeellä ei saa olla esteitä, laitteita tai henkilöitä. Räjähdyspaineen kevennystä voidaan soveltaa siiloihin, suodattimiin, sykloneihin, elevaattoreihin, kuivaajiin, kuljettimiin jne. Jos räjähdystä ei voida purkaa ulkotilaan tai turvalliselle alueelle, niin tulee paneelin päälle asentaa Fiken liekintukahdutin Flamequench.

Fike Tukahduttaminen

Fike on johtava pölyjen tukahdutusjärjestelmien valmistaja. Järjestelmät kattavat kaikki pölyluokat, kaasut ja niiden yhdistelmät. Nykyaikaiset typpikaasulla paineistetut tukahdutussäiliöt vapauttavat tukahdutusaineen suojattavaan kohteeseen. Tukahdutusaineen ja aktivointi panoksen käyttöikä on 10 vuotta. Patentoitu säiliö ja suutin eivät rajoita tukahdutusaineen virtausta, sammuttaa räjähdyksen tehokkaasti sekä nopeasti ja minimoi paineen kasvun prosessissa. Säiliössä ei ole liikkuvia osia, eikä kulumiselle alttiita kohtia. Yksinkertainen rakenne varmistaa varman toiminnan. Fike tarjoaa myös erikoisvalmisteisia säiliöitä sekä hygieniaa vaativille kohteille erilaisia tukahdutusaineita.

Tutustu tuotteeseen

Ota yhteyttä myyjiimme

Joonas Saario

Myynti