Stafsjön HX levyluistiventtiili on korkeapaineventtiili vaativiin kohteisiin. Erinomaiset virtausominaisuudet ja tiiveys virtaussuunnasta riippumatta. Venttiili on varustettu läpimenevällä luistilla, joka varmistaa luotettavan ja tiiviin sulkeutumisen vaativissakin olosuhteissa. Lisäsi venttiilissä on vakiona yhteet huuhtelulle, jotka lisäävät mahdollisia käyttökohteita. Nämä kaikki ominaisuudet yhdessä korkean paineluokan kanssa tekevät venttiilistä varman ja luotettavan vaativissakin käyttökohteissa, joissa voi olla myös korkea kiintoainepitoisuus.

HX venttiiliä on vakiona saatavilla DN200-DN800, 20bar ja DN900 16bar.

Lisäksi erikoiskoistapauksissa eri kokoja aina 25bar:in asti.

Stafsjö MV

Stafsjön MV-levyluistiventtiiliä voidaan käyttää monenlaisissa prosesseissa sekä kuivissa että märissä väliaineissa. Jopa 7 prosentin kiintoainepitoisuuksissa normaaliversiona sekä erikoisversiot tätäkin korkeammilla kiintoainepitoisuuksilla. Tyypillisiä virtaavia aineita biomassa, lietteet, selluloosa, kemikaalit, vesi, tuhka, erilaiset kiintoaineet/rakeet ja jätevedet sekä näiden seokset.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö HG

Stafsjön HG levyluisti Venttiileillä on erinomaiset virtausominaisuudet ja ne antaa kaksisuuntaisen tiukan tiivisteen. Venttiili on varustettu läpimenevillä "O" -portilla, mikä varmistaa todella turvallisen ja luotettavan staattisen ja erittäin keskitetyn materiaalin sulkemisen.

Tutustu tuotteeseen

Stafsjö SLV

Stafsjön SLV ja SLF Levyluistiventtiilit soveltuvat erityisen hyvin käyttökohteisiin jossa virtaavassa nesteessä on erityisen paljon hankaavia kiintoaineita sekä haasteelliseen lietteeseen. Käyttökohteisiin missä  toiminnan luotettavuus ja alhaiset elinkaarikustannukset korostuvat. SLV on Lug versio ja SLF on täyslaipallinen versio.

Tutustu tuotteeseen

Ota yhteyttä myyjiimme

Johan Åberg

Myynti