Tecalemit Flow Oy on Heurekan tiedekummi

Banneri Heureka

Tecalemit Flow Oy osallistuu tänä vuonna Heureka Tiedekummi 2017 –kampanjaan, joka tarjoaa pääkaupunkiseudun ja ympäristökuntien koulujen luokille (peruskoulu, lukio ja ammattioppilaitokset) sekä päiväkotien eskariryhmille mahdollisuuden päästä innostavalle opintokäynnille Heurekaan, vaikka retkirahakassa ammottaisi tyhjyyttään. Tiedekummipaketti sisältää Heurekan näyttelyliput ja edestakaisen bussikuljetuksen tilausbussilla koulusta Heurekaan ja takaisin aina yhdelle luokalle/ryhmälle (maksimissaan 30 henkilöä oppilaat, opettajat ja muut valvojat yhteenlaskettuina). Tiedekummipaketit toteutetaan yhteistyössä Novia Finland Oy:n sekä Lehtimäki Groupin kanssa.

Tiedekummi-kampanja on ollut käynnissä vuodesta 2012 asti ja sinä aikana lähes 700 koululuokkaa on vieraillut Heurekassa Uudenmaan alueen yritysten tukemina.