TrojanUV-jätevesijärjestelmiä käytetään monissa sovelluksissa, mukaan lukien primaarisen, toissijaisen, tertiäärisen ja huleveden/yhdistetyn viemärin ylivuotojätevesien käsittelyssä. 

TrojanUV-juomavesijärjestelmät tarjoavat moniesteisen suojan Cryptosporidiumia, Giardiaa ja Adenovirusta vastaan.

UV-valo inaktivoi mikro-organismeja nopeasti ja tehokkaasti. Kun mikro-organismit altistuvat UV-valon bakteereja tappaville aallonpituuksille, ne muuttuvat välittömästi lisääntymis- ja tartuntakyvyttömiksi. Prosessi ei lisää veteen mitään muuta kuin UV-valoa, ei vaikuta kemialliseen koostumukseen tai liuenneen hapen pitoisuuteen eikä aiheuta sivutuotteita.

Trojan UV-laitteita on saatavilla useisiin erilaisiin asennuskohteisiin, muun muassa kanava-asenteinen, nostinjärjestelmällä varustettu TrojanUVSigna®.

TrojanUVFit® on tehokas, kompakti ja energiatehokas ratkaisu, joka on yksinkertainen laite huoltaa.

Juomaveden desinfiointiin kompakti ja helposti huollettava TrojanUVSwift® on saatavilla automaattisella pyyhinjärjestelmällä varustettuna, jonka käyttö ei häiritse UV-prosessia.

Trojan:lta löytyy lisäksi eri variaatioita UV-laitteista niin kunnalliseen puhdas- ja jätevedenkäsittelyyn kuin myös prosessiteollisuuteen.

Trojan:in virallisena maahantuojana, TecaFlow tarjoaa alkuperäisten varaosien lisäksi myös tehtaan valtuuttaman huoltopalvelun.

Ota yhteyttä myyjiimme

Tero Karisalmi

Myyntijohtaja

Panu Kanamäki

Myyntipäällikkö