Edwards mini mXDS scroll kuivapumput

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

mXDS on kompakti ja kevyt, painaa hieman alle 8 kg, ja tarkoitukseen tehdyn kantokahvan ansiosta ne ovat erittäin kannettavat.
Pumppausnopeus 3 m3/h ja hyvä alipaine 0,1 mbar tekevät näistä pumpuista hyvin soveltuvia turbomolekulaaripumppujen takapumpuiksi.
Järjestelmän rakentajille pumppu voidaan tyypillisesti asentaa vaakasuoraan tai pystysuoraan ja kätevää kytkentää varten imuaukko voidaan suunnata pysty- tai vaakasuoraan lisävarusteena saatavan push fit -vaihtoehdon avulla.
Pumpuissa on vakiona gas-ballast toiminto vesihöyryn käsittelyä varten ja pakoventtiili aivan kuten suuremmassa nXDS pumpussa.
Tyypillisesti alhaisempi tehontarve verrattuna vastaaviin pumppuihin tekee näistä erinomaisen energiansäästön kannalta ja ihanteellisen vaihtoehdon hiilijalanjäljen pienentämiseen. Optimoitu tuuletinjäähdytys vähentää melua hiljaisemman toiminnan takaamiseksi, mikä luo miellyttävän työympäristön, ja puhdas öljytön pumppu, johon ei tarvitse lisätä, vaihtaa tai hävittää öljyä, on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

 

Ota yhteyttä myyjiimme

Tatu Pouttu

Myynti

Elina Kallio-Sihvonen

Myynti