Berthold LB 490 TowerSens on kompaktirakenteinen lähetin pinnankorkeuden mittauksiin teollisuuden vaativissa kenttäolosuhteissa. LB 490 TowerSens on omiaan kohteisiin, joiden mittausalue on 2…8 m. Useita lähettimiä (enintään 8 kpl) voidaan kytkeä yhteen RS485 –liitännän kautta, jolloin suurin mahdollinen mittausalue on 64 m! Tämä on radiometrisissä pinnankorkeuden mittauksissa ainutlaatuinen ominaisuus.
Yhteenkytkentää voidaan myös käyttää erittäin vaikeissa olosuhteissa tai hankalissa sovelluksissa mittauksen herkkyyden moninkertaistamiseen, mikäli säteilylähteen koko asettaa rajoituksia.

LB 490 TowerSens on pitkillä mittausalueilla tarkkuuden, stabiiliuden ja herkkyyden puolesta lyömätön laite ja markkinoiden ehdottomasti paras radiometrinen pinnankorkeusmittari – lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

LB 490 TowerSens -lähetin on tietysti saatavissa myös räjähdysvaarallisille alueille.
Laite konfiguroidaan 4…20 mA virtaviestisilmukan kautta HART® -kommunikointiprotokollaa käyttäen. Lisäksi voidaan LB 490 TowerSens toimittaa Profibus PA – ja  Foundation Fieldbus –protokollien mukaisella kommunikoinnilla. Lähetin on myös varustettu kosketinlähdöillä, joiden toiminta voidaan valita erikseen.

Mini-Switch LB 471

LB 471 ohjelmoitava kytkinkonsepti nesteille ja kiinteille aineille ylä-/alarajan sekä rajapinnan valvontaan.

 

Tutustu tuotteeseen

Uni-Probe LB 490 kompaktirakenteinen radiometrinen pintalähetin

Uni-Probe LB 490 sopii jatkuvaan pinnankorkeuden mittaukseen, mitattavaa ainetta koskematta.

Tutustu tuotteeseen

LB 440 erillisrakenteinen radiometrinen pintalähetin

LB 440 on erillisrakenteinen radiometrinen pintalähetin jota käytetään nesteiden ja kiinteiden aineiden jatkuvatoimiseen monitorointiin ainetta koskematta. Järjestelmä soveltuu erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten, reaktoreihin, autoklaaveihin, suppiloihin tai bunkkereihin.

Tutustu tuotteeseen

Ota yhteyttä myyjiimme

Anssi Viherä

Myynti

Pasi Hauru

Myynti / Pohjois-Suomi