Nesteiden suodatus elintarvike- ja juomateollisuudessa

Veden ja erilaisten nesteiden suodatus ja niiden puhtaus on hyvin tärkeässä roolissa, kun puhutaan elintarvike- ja juomateollisuuden tuotantoprosessista, huuhtelusta ja puhdistuksesta. Siksi me tarjoammekin asiakkaillemme mahdollisimman hyvät edellytykset veden ja erilaisten nesteiden laadukkaaseen suodatukseen aina raakaveden esisuodatuksesta lopputuotteen viimeiseen hienosuodatukseen asti.

Amazon Filters on yksi Euroopan johtavista patruunasuodattimien ja suodatinyksiköiden valmistajista, joka on erityisesti suunnitellut suodatuksen sopimaan elintarvike- ja juomateollisuuteen. Se tarjoaakin ratkaisut kaikkiin suodatustarpeisiisi. Amazonin suodatinpatruunat voidaan vaihtaa myös muiden valmistajien suodatinyksiköihin. Amazon Filtersin ymmärtäminen ja tuntemus elintarvike- ja juomaprosesseista sekä niiden sovelluksista on suuri vahvuutemme. Tämän kokemuksen avulla voimme tarjota sinulle optimaaliset suodatusratkaisut juuri sinun prosessiisi.

Amazon filters suunnittelee ja valmistaa kaikki nestesuodatusjärjestelmät elintarvike- ja juomateollisuuteen steriileissä olosuhteissa ja suodattimissa käytetään vain materiaaleja, jotka täyttävät elintarvikevaatimukset. Kaikkien suodattimien mukana toimitetaan yksityiskohtaiset tuotevalvontaoppaat ja tekninen dokumentaatio

 

Lue koko meidän Uutiskirje tästä.

Food