ISO 5199 sekä ISO 2858 /EN 22858

TUOTEKUVAUS

Tuotto: Maksimi 280 m3/h
Nostokorkeus:  Maksimi 140 m
Rakennepaine: Maksimi 16 bar
Lämpötila:   Maksimi 200 °C
Materiaali: valurauta, pallografiittivalurauta, teräs, duplex, Alloy 20, Hastelloy C

 ATEX sertifioitu

CE sertifioitu

CombiMagBloc on standardisoitu magneettivetoinenpumppu joka täyttää täysin ISO5199 standardit, jotka sisältävät tärkeät tekniset suositukset kemikaalipumpuille optimaalisen luotettavuuden varmistamiseksi.

CombiMag on sarja vuotamattomia horisontaalisia keskipakoispumppuja, jotka ovat standardien ISO 2858 / EN 22858 (DIN 24256)/ ISO 5199 mukaisia. Laipan mitat, reikäympyrä ja reikien lukumäärä ovat ISO 7005 PN 16:n mukaiset. Pumpussa on perusmallinen jalkamoottori. Voimansiirto tapahtuu joustavalla kytkimellä.

CombiMag-pumput sopivat tavallisesti ohuille, puhtaille ja kevyest kontamonoituneille nesteille, joissa ei ole helposti magnetisoituvia hiukkasia.

Pumpussa on vakiotyyppinen IEC-moottori, ja joustava kytkin. Moottori käyttää ulompaa roottoria. Ulomman roottorin sisällä on joukko magneetteja. Sisempi roottori, joka on kiinni juoksupyörn akselissa, sisältää saman määrän magneetteja. Sisemmän ja ulomman roottorin magneetit ovat paritatin vastakkain. Kun ulompi roottori alkaa pyöriä, se käyttää samalla sisempää roottoria. Tällä tavoin virta siirtyy ulomman roottorin kautta sisempään roottoriin ja juoksupyörän akseliin. Paikallaan pysyvä säiliökannu, joka sijaitsee roottorien välissä, pitää nesteen erillään ilmasta.

 

Ota yhteyttä myyjiimme

Jussi Tuomela

Myynti / Tuotepäällikkö

Kim Viitala

Aluepäällikkö