TUOTEKUVAUS

Kapasiteetti: 125 m3/h 
Paine:  22 bar
Lämpötila:  77oC
Viskositeetti:   100 000 mPas
Materiaalit: 316L, duplex

ATEX sertifioitu

CE sertifioitu

 

TopLobe-lohkoroottoripumput on tarkoitettu ainoastaan nesteiden pumppaamiseen erityisesti panimo- ja elintarviketeollisuuden laitteistoissa samoin kuin näihin verrattavissa käyttökohteissa kemian-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden alalla.

Johnson TopLobe on perinteinen kolmilapaisilla roottoreilla varustettu lohkoroottoripumppu. Pumppu sopii sekä ohuiden, että paksujen nesteiden siirtoon ja siihen on saatavilla paljon lisävarusteita mm. lämmitettävä- tai varoventtiilikansi sekä huuhdeltavat akselitiivisteet.

Johnson Pump on kehittänyt TopLobe lohkoroottoripumpun.

Erityistä huomiota rakenteen kehittamisessä on kiinnitetty nopeaan huoltoon ja nopeampaan, tehokkaampaan puhdistumiseen. Tavoitteena mahdollisimman lyhyet seisokit. TopLobe on suunniteltu ottaen huomioon tämän päivän teollisuuden vaatimukset

SPX Johnson Pump lohkoroottoripumppuja on menestyksellä kehitetty, valmistettu ja myyty jo yli 75  vuoden ajan teollisuuden käyttöön. Käytännössä kerätty kokemus ja laaja tuotevalikoima on tehnyt Johnson pumpuista yhden luotettavimmista pumpputehtaista maailmalla.

Johnson lohkoroottoripumppu on pieneen tilaan sopiva ja helposti huollettava pumppu nesteille ja lietteille. Lohkoroottoriumppu on hygieninen ja helppo puhdistaa. Soveltuu myös korkealle paineelle ja lyhytaikaiseen kuivakäyntiin.

Ota yhteyttä myyjiimme

Jussi Tuomela

Myynti / Tuotepäällikkö

Kim Viitala

Aluepäällikkö