Infrapunakosteusmittari

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pier Electronic GmbH:n valmistama mittauslaitteisto perustuu tietyn infrapuna- tai NIR –säteilyn aallonpituuden vaimenemiseen tietyn aineen vaikutuksesta. Vaikka laitteiston pääsovellusalue onkin kosteuden mittaus, voidaan laite valmistaa mittaamaan muitakin komponentteja kaasuissa tai nesteissä, myös UV- ja näkyvän valon alueilla.

Laitteet on suunniteltu ja koteloitu prosessiteollisuuden olosuhteisiin (myös Ex d- ja Ex p –rakenteet), mutta niitä voidaan yhtä hyvin käyttää myös laboratoriomittauksissa. Laitteet koostuvat anturiosasta sekä erillisestä lähettimestä.

Mittalaitteessa on kompensointitulot mitattavan kohteen ominaisuuksien vaihtelun eliminoimiseksi ja monipuoliset I/O-liitännät jopa täysautomaattisen analyysijärjestelmän kokoamista varten. Ethernet/Modbus –liitäntä mahdollistaa monipuolisen kommunikoinnin perinteisten analogisten viestien lisäksi ja kosketusnäytöllisen lähettimen parametrointi on selkeää.

Läpimittaava anturiosa

Läpimittaava anturiosa koostuu valonlähdeosasta ja vastaanotinosasta, jotka ovat linjassa samalla telineellä.
Mittaus tapahtuu osien välillä läpivirtauskyvetissä, jonka koko ja materiaalit valitaan sovelluksen mukaan.
Läpimittaavaa anturia voidaan käyttää hyvin laajalla sovellusalueella. esim.
- tietyn aineen pitoisuuden määritykseen nesteissä tai kaasuissa
- veden määritykseen eri nesteissä
- mitattavan aineen värin tai värimuutosten määritykseen
- orgaanisten aineiden jäämien mittaukseen vedessä tai muissa nesteissä…
Sovellusesimerkkejä? Katso oheisesta linkistä tekninen esite!

Heijastuksen avulla mittaava anturiosa

Heijastunutta säteilyä mittaavaa anturiosaa käytetään lietteiden, kuiva-aineiden, hakkeen ym. kosteusmittauksissa pääasiassa kuljetinhihnoilta tai laboratoriossa näyteastiasta. Mittapää lähettää mitattavaan pintaan valoa, joka heijastuu takaisin ja johdetaan suotimen läpi ilmaisimelle.

Pier MV-230T lähetin

MV-230T on kenttäkoteloitu lähetinyksikkö, jossa on valaistu kosketusnäyttö ja ikonipohjainen parametrointi. Mittausviestit saatavissa järjestelmään mA-viestinä, kytkintietoina ja Ethernetin kautta, lähettimen konfigurointi kosketusnäytön tai osin Ethernetin kautta.

Ota yhteyttä myyjiimme

Anssi Viherä

Myynti