Välpepesuri ja -tiivistin

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Yhdistetty välppeen tiivistin ja –pesuri, joka soveltuu hyvin hienovälpällä tai siivilällä erotetun välppeen käsittelyyn. Lackebyn välpepesria  valmistetaan kolmea eri vakiokokoa. Laitteisto voidaan varustaa myös omalla ohjausjärjestelmällä vieläkin paremman pesu- ja tiivistystuloksen aikaansaamiseksi. Ohjausjärjestelmä pienentää laitteen vedenkulutusta ja lyhentää käsittelyaikaa, mikä lisää myös laitteen käyttöikää.

Lackeby välpepesuri ja tiivistin  on saatavissa kapasiteeteille 0,3 – 2,0 m3/h, kiintoainepitoisuudelle TS 5-10%. Ulostuleva kiintoainepitoisuus on, välppeen koostumuksen mukaan vaihdellen, välillä 25-45%

Lackebyn välpepesurin edut

Yksinkertainen ja tehokas rakenne,kustannustehokas
Materiaali ruostumaton teräs
Liikkuvien osien määrä on pieni
Vähän kuluvia osia
Helppo huoltaa, painepesuosa on irrotettavissa muusta rakenteesta
Tehokas kuivaus aina TS 45 % saakka
Pienentää tehokkaasti välppeentilavuutta 2-4 osaan alkuperäisestä
Hiilipitoinen rejekti palautuu prosessiin

Läckeby ruuvivälpepuristin on  ruuvikuljettimen huippuunsa viety sovellutus, joka kuivaa ja tiivistää välppeen tehokkaasti. Sen mukaan, millaisesta materiaalista on kyse, tiivistämisaste voi olla jopa 75%. Laitetta on asennettu menestyksellä lukuisiin kuntien ja teollisuuden vesi ja jätevesisovellutuksiin. Tämä tiivistysosiolla varustettu ruuvikuljetin muodostaa parhaan mahdollisen yhdistelmän yhdessä Lackeby välppäratkaisujen kanssa.

Lackeby ruuvivälpepuristimen edut

Tehokas kuivaus
Paljon hyviä toimivia referenssejä
Pieni käyttökulu
Edullinen investoida

Ota yhteyttä myyjiimme

Marko Virrantuomi

Myyntipäällikkö